ESTON a BudaParton

Az ESTON International Zrt. Property Management csapata látja el 2020 július 1-jétől a BudaPart GATE irodaház üzemeltetési feladatait.

A nyáron aláírt megállapodás alapján a feladat tapasztalt csapatot kíván meg: átadásra került közel 20 ezer négyzetméternyi irodaterület, valamint négy mélygarázsszinten 400 darab parkolóhely, melyek a BudaPartra látogatók számára is elérhetők. A BudaPart GATE a városrész új gyöngyszeme. A legmodernebb, környezetbarát technológiával felszerelt, valóban emberközpontú élettér mindennapi, zökkenőmentes üzemeltetéséről így nyilatkozott Pintér Dániel, az ESTON társigazgatója:

“Hálásak vagyunk a lehetőségért, ugyanakkor már korábban is nagyon komoly előkészületeket tettünk annak érdekében, hogy megteremtsük az üzemeltetésben a biztonságot és a kiszámítható működést. Magabiztosan állítjuk, hogy a továbbiakban is első osztályú kiszolgálásban lesz részük a beköltözőknek.”

Nádasdy Bence, a BudaPart vagyonkezeléséért felelős ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy “a városnegyed nem más, mint a megvalósuló jövő, ahol a természetközeliség, a tudatosság és a modern életminőség egy helyen találkozik. Úgy gondolom, hogy az ESTON csapatában a megfelelő partnert találtuk meg, akik a kezdetektől hisznek a BudaPart víziójában és sikerében, így nagyon örülök, hogy a továbbiakban még szorosabban dolgozhatunk együtt a projektben.”

A BudaPart egyedi beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területen egyaránt jelen van a természetközeli, vízparti nyugalom és a nyüzsgő, nagyvárosi életérzés, melynek előnyeit a budaparti dolgozók is minden nap élvezhetik.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart