RICS tag lett az ESTON
REGULATED-BY-RICS-LOGO BLACK

Cégünk elnyerte a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagságát. Bejegyzett cégként az ESTON szolgáltatásait ezentúl a „Regulated by RICS” megnevezéssel fémjelzi.

A RICS a világ vezető szakmai testülete az ingatlan, az infrastruktúra és az építőipar területén szerzett képesítések és szabványok terén.

A cég új működéséről Salamon Adorján MRICS, az ESTON vezérigazgatója elmondta: “RICS szabványokat teljesítő cégként várakozással tekintünk kereskedelmi és ipari értékesítési és bérbeadási tevékenységeinkre, valamint értékbecslési részlegünk működésének távlataira. Új és meglévő ügyfeleink számára egyaránt előnyös lépést tettünk, hiszen az RICS tagság egyfajta minőségbiztosítási bizonyítvány.”

Az RICS cégünk minden szolgáltatását szabályozza. Ez azt jelenti, hogy vállaljuk, hogy betartjuk a „vállalatok RICS magatartási szabályait” és az RICS minden egyéb kötelező szakmai gyakorlati követelményét, amelyek megtalálhatók a www.rics.org oldalon. RICS által szabályozott cégként elköteleztük magunkat az együttműködés mellett a RICS-szel annak szabványainak való megfelelés biztosítása érdekében. A cég által kijelölt RICS-felelős Telekesi-Csuhay Borbála MRICS.

Írja be a keresendő kifejezést.

Shopping Cart