Már létezik ilyen tanúsítvány: COVID-19 biztos épület

Június hónapban két, általunk üzemeltett épület is elnyerte a nemzetközi tanúsítványt: a BudaSquare és Margit Palace irodaházak.

A pandémia alatt vállalatunk számára az első perctől kezdve nyílvánvaló volt, hogy az általunk üzemeltetett épületekben az előírt szabályokhoz képest szigorúbb intézkedéseket kell bevezetnünk, hogy szolgáltatásaink kiemelten vegyék figyelembe a bérlők és az ott dolgozók egészségvédelmét. A BudaSquare és Margit Palace irodaházainkban elsők között kerültek bevezetesére az intézkedések: kézfertőtlenítő-állomások, plexiüveg védőfalak a recepciókon és teljes körű tájékoztatók és figyelemfelhívó plakátok az épületekben, kiemelten a liftekben.

A nem régiben megszerzett tanúsítvány célja, hogy átvilágítsa az épületek felkészültségét és pontszámmal mérhetővé tegye a biztonság szintjét. A vizsgálat kiterjedt minden, működéssel kapcsolatos területre, figyelembe véve az aktuális GAAS, WHO és ECDC gyakorlatokat és ajánlásokat. A tanúsítványt kiállító cég, a SAFE Asset Group minden esetben a nemzetközi szabályrendszereket alkalmazza, és egyedüliként a piacon képes átfogó ellenőrzést tartani.

Az épületek minősítése egy három lépcsős folyamatból állt: először egy online kérdőívben kellett megadni a jelenleg érvényben lévő szabályokat, képekkel alátámasztva. Ezt követően online interjú keretében történt további felmérés, amit egy újabb, helyszíni épületbejárás zárt le. Üzemeltetett épületeink kiemelkedő eredménnyel zárták a vizsgálatokat.

Somogyi Zsuzsanna, a Margit Palace ingatlankezelője, egyben az ESTON senior property menedzsere így nyilatkozott: “már a tavalyi év elején válságstábot alakítottunk ki, elsőként a piacon, hogy minél gyorsabban és átláthatóbban tudjunk szigorításokat eszközölni a mindennapi működés során. Ebből kifolyólag a tanúsítvány megszerzése egy nagyon jó élmény volt, hiszen olyan visszacsatolást kaptunk harmadik fél által, ami által bátran kijelenthetjük, hogy proaktivitásunknak hála a járvány kitörésekor is bőven betartottuk a szabályokat és ajánlásokat.”

A fejleményekről a következőképp nyilatkozott az épületek tulajdonosa, a Resolution Property: “a most megszerzett SAFE tanúsítvány egy jó visszajelzés a kiemelt figyelmünkről a végfelhasználók felé és szolgáltatásaink minőségéről, amivel bérlőink magas elvárásainak kívánunk megfelelni, ezekben az embert próbáló időkben is.”

Írja be a keresendő kifejezést.

Shopping Cart