Harmadik Property Management megbízásunk a BudaParton

46 000 négyzetméterének üzemeltetése a BudaParton

Az ESTON International örömmel jelenti be, hogy Property Management divíziója megszerezte a BudaPart harmadik épületének üzemeltetési megbízását is. Az előző két sikeres projekt, a BudaPart GATE és CITY épületek után most a Buda Part DOWNTOWN épülettel együtt a projekt közel 46 000 négyzetméterének üzemeltetése tartozik az ESTON International felelősségi körébe.

BudaPart DOWNTOWN – irodaház és hotel

A Buda Part DOWNTOWN összesen nem csupán 7 594 nm bruttó bérbeadható, A+ kategóriás irodaterületeket foglal magában, hanem a Radisson legújabb négy csillagos, 198 szobás üzleti szállodája is a várhatóan még idén megnyitja kapuit az épületben. Az épület innovatív és környezetbarát módon épült, és a legmagasabb szintű fenntarthatósági és minősítési követelményeknek felel meg. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek az energia- és vízfelhasználás minimalizálására, és számos intelligens épületgépészeti megoldást alkalmaztak. Ezen felül, ez az épület lesz a BudaPart első kutyabarát irodaháza.

 

A cél a bérlők kényelmének maximális kiszolgálása

Property Management csapatunk kiemelt figyelmet fordít a megbízók igényeihez és elvárásaihoz való maximális alkalmazkodásra. Célunk az, hogy minden tekintetben kielégítsük a megbízók és bérlők elvárásait, miközben összehangoljuk azokat a városkép megőrzése érdekében. Fontos számunkra, hogy az üzemeltetett épületek harmonikusan illeszkedjenek a környezethez és hozzájáruljanak a BudaPartegységes arculatának megőrzéséhez. Az üzemeltetési folyamat során folyamatosan figyelemmel kísérjük az épületek működését, hogy azokat a legjobb szinten tartsuk és megfeleljünk a bérlők elvárásainak továbbá maximálisan kiszolgáljuk kényelmüket.

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a BudaPart által a budapesti térkép fejlesztésében és fejlődésében, és hálásak vagyunk, hogy immár harmadik alkalommal nyertük el a tulajdonosok bizalmát.

 

Írja be a keresendő kifejezést.

Shopping Cart