CÉGÜNKRŐL

Mi azért szeretünk az ESTON-nal dolgozni, mert professzionális munkavégzésével hozzájárul az ingatlanjaink értékmaximalizálásához. Mi elégedettek vagyunk az ESTON szolgáltatásaival, mert azzal a tulajdonosi szemlélettel áll az ingatlanhoz, melyet mi magunk is képviselünk a befektetéseink során.

ERSTE Alapkezelő Zrt.

Vagyon és portóliókezelés

Számos projekten dolgozunk együtt az Eston PM csapatával, mely megbízások az „A” kategóriás irodaháztól kezdve a big-box kereskedelmi központon keresztül egészen a szállodává alakítandó irodaház újrapozicionálásáig ívelnek. Az Eston szolgáltatási színvonala kiválóan illeszkedik az ingatlanalapunkkal szemben támasztott intézményi-, és magánbefektetői elváráshoz. Bízunk benne, hogy a jövőben még számos új, közös projektet tudunk az Eston segítségével megvalósítani.

Bárány Kristóf

Vezérigazgató-helyettes, Adventum Befektetési Alapkezelő Zrt.

Elégedettek vagyunk az ESTON szolgáltatásaival, mert kooperatívak, pontosak, hatékonyak, a bérlői és tulajdonosi igényekre azonnal reagálnak, megfelelő válaszokat adnak. Együttműködésünk kitűnő.

OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Vagyonkezelési ágazatvezető

Szívesen ajánlom az ESTON Property management szolgáltatásait más megbízóknak is. A PM csapat tagjai felkészült, jó szakemberek, akik teljes elkötelezettséggel és széleskörű szaktudással kezelik a rájuk bízott ingatlanokat.

Primestone Alpha Ingatlan Alapkezelő Zrt.

Vezetőségi tag

Közel 3 éve dolgozunk együtt az ESTON PM csapatával, akikkel emberileg és szakmailag is mindig megtaláljuk a közös hangot. Reméljük, hogy a harmonikus együttműködésünk még sokáig tart és a jövőben is több közös projekten dolgozhatunk együtt.

Bluehouse Capital

private equity real estate investment and asset management firm

RÖVID TÖRTÉNETÜNK

Cégünk 30 éve szereplője a hazai kereskedelmi ingatlanpiacnak. 1993-ban először a lakóingatlanokkal foglalkozott vállalatunk, majd a 2004-es évtől kezdve megújult névvel a kereskedelmi ingatlanokra fókuszáltunk. Az évek során folyamatosan bővültünk szolgáltatások terén, így mára már szinte minden jelentősebb szegmensben kínálunk tanácsadást és kivitelezési szolgáltatásokat. 2010 óta üzemeltetéssel és műszaki felügyelettel is büszkélkedhetünk.

Piaci helyzetünk

A hazai kereskedelmi ingatlanpiac egyik meghatározó tanácsadójává váltunk, köszönhetően a szerteágazó szolgáltatásainknak. Nem csupán az ötlettől kezdve segítjük ügyfeleinket, hanem a kivitelezésben is aktív szerepet vállalunk. Piackutatásainkkal megalapozott tényekkel támogatjuk a döntéshozatalt, szakembereink segítségével pedig gyakorlatias megközelítéssel oldjuk meg a problémákat.

Design&Build

2019-től kezdve, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, új szolgáltatást indítottunk: Design&Build. Ezen szolgáltatásunk célja kis- és középvállalkozások számára megteremteni a lehetőséget, hogy saját irodaházuk, székhelyük legyen, mégpedig úgy, hogy a tervezéstől, a telekvásárláson át egészen a kivitelezésig és költözésig jelen vagyunk szaktudásunkkal.

An International Savills Associate

2017-ben csatlakoztunk a Savills családhoz. Ezzel a lépéssel nem csak hazánkban, de nemzetközi téren is meghatározó szereplővé váltunk. Az azóta eltelt években régiós és európai szinten is számtalan projektben vállaltunk vezető szerepet.

ESTON Savills

In Association with Savills

A Trusted Savills Associate

 

Global Knowledge,

Local Expertise,

World Class Advice

MENEDZSMENT

Cégünk büszke az alapelveire és értékeire. Legfőbb alapelvünk a hosszú távú stratégiai tervezés, értékeink pedig a szakembereink. Magasan képzett, szakmájuk iránt elkötelezett kollégák teszik azt, ami a hivatásuk: az ügyfeleiknek segíteni.

“A tényekben hiszek. Mi sem bizonyítja jobban a bizalmat szervezetünk iránt, mint, hogy öten több, mint 10 éve; négyen pedig már már több, mint 20 éve az ESTON csapatát erősítik. Nélkülük ez a cég nem lenne ugyanaz a sikersztori.” /Salamon Adorján, elnök-vezérigazgató

Associate Director, Head of Project and Property Management

Associate Director

Head of Capital Markets

Head of Office Advisory

DÍJAINK

Írja be a keresendő kifejezést.

Shopping Cart