Jogi nyilatkozat

Az ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt. jognyilatkozata

A honlap (a www.eston.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne vegye igénybe weboldalunkat!

Szerzői jog
Az ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt. (a továbbiakban: ESTON Zrt.) weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az ESTON Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk
Az ESTON Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az ESTON Zrt. felelősséget nem vállal. Az ESTON Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok és az üzleti titok védelme
Az ESTON International Zrt. kiemelt figyelmet fordít ügyfelei személyes adatainak védelmére. Az egyes munkafolyamatok során Megbízóink, Ügyfeleink munkatársainkkal ügyfélkapcsolati viszonyba kerülnek, így elkerülhetetlen, hogy Ügyfeleink igényeinek megismerése során személyes adatok jutnak tudomásunkra, amelyek segítik a közös munkát, a legoptimálisabb megoldások megtalálását és Ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálását.

Az ESTON Zrt. bármely, akár ügyfélkapcsolat, akár a weboldal egyes formanyomtatványai, illetve kapcsolatfelvétel során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló jogszabályok szerint kezel. Az adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezések a „Adatvédelem” menüpontban találhatók.

Az ESTON Zrt. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást üzleti titokként kezel.

Az ESTON Zrt. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Az ESTON Zrt. harmadik fél számára nem ad ki információt Ügyfelei adatait illetően, azokat kizárólag saját nyilvántartásában tárolja és kezeli.

Ügyfeleink bármikor kérhetik a nyilvántartott adataikba való betekintést, azok módosítását, vagy törlését, amennyiben jelzik azt cégünk felé.

ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt.
Elnök-vezérigazgató: Salamon Adorján
Hillside Offices, 1123. Budapest, Alkotás str. 55-61. HUNGARY
Tel.: (1) 877 1000
Fax: (1) 877 1001
E-mail: info@eston.hu
Web: http://www.eston.hu
Adószám: 12517077-2-41

Írja be a keresendő kifejezést.

Shopping Cart