A bérlői képviselet hatékonysága nagyban hozzájárulhat egy vállalat fejlődéséhez

2019-09-17
3 perc olvasási idő

Az ESAB és az ESTON sikeres együttműködésének köszönhetően új főhadiszállás várja a világ vezető hegesztő- és vágóberendezéseket gyártó vállalatát.

Az ESAB világelső a hegesztő- és vágóberendezések és fogyóeszközök gyártásában. Innovatív, világhírű berendezéseinket és megoldásainkat ügyfeleink közreműködésével fejlesztjük ki, és egy globális gyártásvezető vállalat szakértelmével és örökségével építjük fel. Az ESAB 2010-ben helyezte el magyarországi szervizközpontját az Eiffel téren. A dinamikus fejlődés háromszoros bővülést jelentett, ami 2020-ban újabb, nagyobb irodahelyiség iránti igényt eredményezett.

Az ESTON segített az ESAB-nak a megfelelő épület keresésében és a piac szűrésében. Sok mérlegelés után a következő követelményeket határozták meg: új pesti telephely, egy éven belüli költözéssel.

Az ideális jelölt a Futureal Corvin Technology Park 2 irodaháza volt, köszönhetően a kínált szolgáltatásainak, mint például: modernitás, széles körű kikapcsolódási lehetőségek és központi elhelyezkedés.

Az ESTON munkája 2018 H2-ben kezdődött és közel egy évig tartott, és nem sokkal a tárgyalások megkezdése után projektmenedzsment csapatunk is hozzájárult a sikeres eredményhez a műszaki oldal támogatásával, a berendezési költségek kezelésével, az ültetési terv elkészítésével és végül a cég költöztetésével.

"Mindent megtettünk, és szilárdan hiszem, hogy ez volt az idei év egyik legjobb projektje egy nagyszerű ügyféllel" - összegezte Pál Tamás MRICS, az ESTON bérlőképviseleti vezetője.

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.