Az ESTON csapata nyerte el az Advance Tower irodaház üzemeltetését

2018-09-19
4 perc olvasási idő

Az ESTON nemzetközi Property Management (PM) csapata, amely 25 éve van jelen a piacon, nyerte el a Futureal-csoport tulajdonában lévő, nemrég átadott Advance Tower irodaház üzemeltetését. Az ESTON különösen büszke arra, hogy egy olyan kiemelkedő fejlesztővel dolgozhat együtt, mint a Futureal. Az irodaház bérbeadható területe 12.100 m², és BREEAM tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az építési folyamat most a második fázisban van.

Az ESTON 2012-ben kezdte meg ingatlankezelési üzletágának (PM) működését azzal a céllal, hogy piacvezetővé váljon az ingatlankezelési piacon. Az üzletág elsődleges feladata, hogy támogassa az Ügyfelet portfóliótervei megvalósításában, továbbá a bérlők elégedettségének fokozásával maximalizálja a Tulajdonosok és a Befektetők profitját. Sikerüket kiemeli az Ügyfelek növekvő száma. Mi több, munkájukat az Év Irodája versenyen 2017-ben az Év Ingatlankezelője díj elnyerésével jutalmazták.

A Futureal-csoport által tervezett 8 emeletes "A" kategóriás irodaházat a Paulinyi-Reith & Partners építésziroda tervezte. Az Advance Tower speciálisan kialakított üvegfelületei biztosítják, hogy az épületben lévő irodák bőséges természetes fényhez jussanak. Az ingatlan intelligens megoldásokkal és fenntartható technológiákkal van felszerelve, így intelligens épületmenedzsment, a napsütést optimalizáló automatizált árnyékoló rendszer, intelligens öntözőrendszer a tetőkertben és alacsony kibocsátású fűtési-hűtési rendszer is megtalálható az ingatlanban.

Az Advance Tower első szakaszát, amely szintén BREEAM-tanúsítványt kapott, a WELL Building Standard (WELL) minősítésnek megfelelően tervezték és üzemeltették. A WELL-minősítés célja olyan irodaházak létrehozása, amelyek nemcsak a környezeti hatásokat veszik figyelembe, hanem az ott dolgozók egészségét, jólétét és kényelmét is. A washingtoni székhelyű Nemzetközi WELL Building Institute hét szempont - levegőellátás, víz, egészséges ételekhez való hozzáférés, természetes fény, testmozgás, kényelem és szellemi alkalmasság - alapján vizsgálja az épületek emberi szervezetre, az emberek egészségére és általános jólétére gyakorolt hatását. Jelenleg világszerte több mint 30 irodaház rendelkezik WELL előminősítéssel. A Futureal-csoportnak, az első európai fejlesztőnek három projektje is elnyerte a WELL Platinum előminősítést.

Salamon Adorján, az ESTON vezérigazgatója elmondta: "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy PM csapatunk ilyen rövid idő alatt ilyen nagy sikert ért el, és hogy egy új irodaház üzemeltetésével bővíthettük portfóliónkat. Garantáljuk, hogy elkötelezett szakembereinknek köszönhetően új Partnereink a lehető legjobb szolgáltatást kapják, és mindent megteszünk, hogy minden igényüket kielégítsük."‍

"A WELL-minősítésen alapuló innovációk meghatározzák a következő évtized trendjeit az irodapiacon. Az Advance Tower nemcsak Magyarországon, hanem Európában is úttörője ennek a trendnek" - mondta Tatár Tibor, a Futureal ügyvezetője.  "A Futureal-csoport elkötelezett abban, hogy minden jövőbeni irodaépület-fejlesztését a WELL alapelvek szerint valósítsa meg, így a tervezés során az emberek egészségét a környezettudatosság részeként a legfontosabb tényezőnek tekintjük" - tette hozzá.

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.