Az ESTON co-exkluzív megbízást nyert a budai Krisztina Palace irodaházra

2024-10-18
3 perc olvasási idő

Az ESTON co-exkluzív megbízást nyert a budai Krisztina Palace irodaházra

Az ESTON büszkén jelenti be, hogy elnyerte a méltán népszerű Krisztina Palace irodaház fél-kizárólagos bérbeadási megbízását. Ez Budapest egyik legexkluzívabb, „A” kategóriás irodaháza, amely Buda szívében, közel 17 000 négyzetméteren kínál modern és inspiráló munkakörnyezetet vállalkozások számára. A Krisztina Palace tökéletes választás azoknak, akik a város zöld övezetében, elegáns és fenntartható környezetben képzelik el a jövőjüket.

Az ERSTE Ingatlan Alappal kialakított stratégiai partnerségünk célja, hogy a Krisztina Palace ne csak megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak, hanem trendeket is diktáljon a budapesti irodapiacon. A jelenlegi 77%-os kihasználtság is azt mutatja, hogy az épület keresett lokáció a minőségi irodák piacán, és folyamatosan vonzza azokat a vállalatokat, amelyek az elegancia, a kényelem és a legújabb fenntarthatósági megoldások elkötelezett hívei.

Modern irodai környezet, modern piaci igényekre szabva

A Krisztina Palace kialakítása a legmagasabb szintű kényelmi és hatékonysági elvárásokat ötvözi, hogy a bérlők számára kivételes munkahelyi élményt nyújtson. A korszerű épületüzemeltetés, a mindenre kiterjedő biztonsági rendszerek, valamint az energiatakarékos hűtési-fűtési megoldások – köztük az ablakérzékelős klímarendszer, amely az ablaknyitás alapján automatikusan szabályozza a hőmérsékletet – mind a bérlők komfortját és a fenntarthatóságot szolgálják. Ezek a megoldások különösen vonzóvá teszik az épületet azon vállalatok számára, amelyek a fenntartható működést és a munkavállalói jóllétet helyezik előtérbe.

Az épületet a világhírű francia építész, Dominique Perrault és Ekler Dezső tervezte, és két különálló szárnyból áll, amelyeket egy tágas, parkosított belső kert választ el, így egyedülálló, nyugodt légkört teremt a város szívében. Az építészeti megoldások kiemelkedő elemei közé tartoznak a padlótól plafonig érő üvegfelületek és a természetes kőburkolat, amelyek bőséges természetes fényt biztosítanak és elegáns, modern megjelenést kölcsönöznek az épületnek.

Kiemelkedő környezettudatosság

A Krisztina Palace nemcsak elegáns, de környezettudatos is. A 2015-ben elnyert BREEAM In-Use tanúsítvány "Nagyon Jó" minősítést adott az épületnek két kategóriában is, elismerve környezetbarát működését és magas színvonalú szolgáltatásait. A kiváló tömegközlekedési kapcsolatok, a fejlett technikai infrastruktúra és a gondos ingatlanüzemeltetés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Krisztina Palace vonzó legyen a környezettudatosság iránt elkötelezett vállalatok számára.

Kiváló elhelyezkedés, kiemelkedő szolgáltatások

A Krisztina Palace Budapest egyik legelegánsabb kerületében, a 12. kerület szívében található, kéznyújtásnyira olyan kényelmi szolgáltatásoktól mint éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok, fitnesztermek és szállodák. Az irodaház maga további számos szolgáltatást kínál bérlői számára mint a helyszíni étterem és kávézó, mélygarázs vendégparkolókkal, kerékpártárolók, zuhanyzók, 24 órás biztonsági szolgálat és energiatakarékos épületüzemeltetés.

Büszkék vagyunk rá, hogy részt vehetünk ebben a projektben, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Krisztina Palace továbbra is Budapest egyik vezető irodahelyszíne maradjon, és még több sikeres vállalkozásnak adjon otthont. Bővebb információért forduljon irodabérbeadási szakértőinkhez.

No items found.

Simonyi Balázs
Head of Office Agency

+3620/929-1620balazs.simonyi@eston.hu

Nikolett Svéger
Senior Consultant

+3620/400-9061nikolett.sveger@eston.hu

Barbara Mórocz
Consultant

+3620/400-9062barbara.morocz@eston.hu

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.