Megjelent az IMPACTS 7. Kiadványa

2024-07-10
3 perc

A Savills magyarországi partnerirodájaként egyedül nálunk elérhető a Savills legfrissebb, 2024-es "Impacts" kiadványa. Az idei kiadás a jövőbeli globális trendeket vizsgálja az ingatlanvilágban – beleértve azt is, hogyan alakítják az emberek az ingatlanok célját, valamint a klímaváltozás szerepét a fejlődés előmozdításában. Annak ellenére, hogy a globális piacok továbbra is instabilak, óvatos optimizmus érezhető az ingatlanpiacon. Várhatunk-e végre egy fokozatos fellendülést és nyitottabb utat az ingatlanbefektetők, fejlesztők és bérlők számára?

Az "Impacts" 2024-es száma mélyrehatóan elemzi azokat a kulcstémákat, amelyek formálják jelenünket és jövőnket:

• Az infrastruktúra alapvető szerepe: Nem csupán a gazdasági növekedés motorja, hanem a fenntartható fejlődés záloga is.

• Az emberi tényező az ingatlanok hasznosításában: Hogyan alakítják át a társadalmi igények és a közösségi interakciók a térhasználatot modern városainkban?

• A klímaváltozás mint előremozdító erő: Újító megoldások és zöld technológiák a fenntartható ingatlanfejlesztésben.

Továbbá, a kiadvány kitér a geopolitikai dinamikák és a keresztény kereskedelem változásainak összefüggéseire, az urbanizáció új kihívásaira, mint a vízbiztonság, valamint a városok miként válnak a tehetségek globális mágnesévé, ezáltal újraértelmezve a munka és magánélet integrációját.

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.