Újjászületik a Szerémi Iroda, kizárólagos bérbeadó az ESTON

2019-06-14
2 perc olvasási idő

Megújul a Szerémi Irodaház, amelyet a közelmúltban vásárolt meg Magyarország vezető ingatlancége, a WING Zrt. Az átalakítással a társaság új lehetőséget teremt az irodapiacon, amely felveszi a versenyt a következő időszakban átadásra kerülő új irodaházakkal. Az exkluzív bérbeadást az ESTON csapata biztosítja.

Az irodaház három, egymáshoz kapcsolódó épületegyüttes, a Kaposvár utca 5-7. és a Szerémi út 4. szám alatt. A Kaposvári utcai épület a 70-es években épült, míg az ikonikus, ellipszis alakú Szerémi úti épület a legmodernebb, 2006-os szabványoknak megfelelően épült. A mintegy 11.000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező irodaházat a jelenlegi bérlői igényeknek megfelelően alakítják át. A komplexumhoz 1500 négyzetméternyi raktárhelyiség és 206 parkolóhely is tartozik az ötemeletes mélygarázsban. A főépület hét emelet magas, a felső szintről panorámás kilátás nyílik a Budai-hegységre. Az irodaház különlegessége a tetőterasz, amely két tömbházból is megközelíthető.‍

A XI. Kerület jelenleg a legdinamikusabban fejlődő kerület.

"Nagyon örülünk a megbízásnak, hiszen az ehhez hasonló projektek mindig kiváló lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy közösen fejlesszük egy-egy kerületben rejlő lehetőségeket" - mondta Pál Tamás MRICS, az ESTON International irodaközvetítői üzletágának vezetője. Ugyanakkor a kizárólagos bérbeadási megbízásról elmondta: "Ezen épületegyüttesek átalakítása és felújítása nagyszerű lehetőségeket kínál minden olyan cég számára, amely új otthont keres vállalkozásának".

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.