Az ESTON bérlőképviseleti csapatának új sikere

2018-11-12
3 perc olvasási idő

Az amerikai tulajdonú HortonWorks nemrég meghosszabbította irodabérletét a CBD-ben, a Central Udvarban.  Az ESTON International bérlőképviseleti csapata támogatta a Santa Clara-i székhelyű, kaliforniai adatszoftver-fejlesztő céget.

Az ESTON 2016-ban kezdte meg együttműködését a HortonWorks-szel, és a tanácsadó cég nagyon örült, hogy ismét együtt dolgozhat velük. "Örülünk, hogy a "banda" (az ingatlanügyekkel foglalkozó csapat) újra összeállt. A növekvő ügyfélkörük miatt nagyobb üzembe kezdtek, és ez az iroda méretének növekedését is eredményezte" - mesélte Pal Tamás, az Eston irodaközvetítési vezetője. "Sokat ment és megkönnyítette a folyamatot, hogy már korábban is együtt dolgoztunk az AddVal, amely az épület bérbeadásáért felelt. Az ő szakmai hozzáállásuk biztosította az új bérbeadót a bérlő komoly szándékáról a bérleti szerződés meghosszabbításával és bővítésével kapcsolatban".

Szabó Rita, az AddVal lízingmenedzsere elmondta: "Nagyon elégedettek vagyunk, amikor az egyik bérlőnk meghosszabbítja irodabérleti szerződését az általunk bérelt és kezelt épületben. Ez nagyszerű elismerése az erőfeszítéseinknek.

"A jelenlegi irodabérleti környezetben nagy kihívás a bővítéshez szükséges irodaterületet biztosítani, de az Eston mindent megtett a HortonWorks érdekében" - folytatta Pal Tamás, az Eston International irodaügynökségi vezetője. A HortonWorks egyszintes bérleti szerződéssel kezdte az épületben, most pedig a működésük bővítése után 3 szinten vannak.

Az ESTON Tenant Rep csapata második alkalommal képviselte a HortonWorksot. Most és akkor az Eston együtt dolgozott az amerikai tanácsadóval; a Savills Studley-vel, együtt segítve Ügyfelüket. Egy ilyen megbízás mindig nagyon érdekes, mert a helyi feladatok mellett a tanácsadóknak az időzóna különbségeket is meg kell oldaniuk, ami nagy rugalmasságot igényel minden féltől. Ebben a konkrét esetben szerencsénk volt, hogy a tanácsadók és a bérbeadói csapat jól összeszokott, így a korábban említett "sávos" kifejezés nagyon is helytálló. A célokat a sávval együtt tudjuk elérni!

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.