ESTON a RICS szabályozása alatt áll.

2021-03-04
2 perc olvasási idő

Örömmel jelentjük be, hogy az ESTON csatlakozott a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) szervezethez. Mint regisztrált vállalat, az ESTON mostantól "Regulated by RICS" minősítéssel rendelkezik szolgáltatásai tekintetében.

Az RICS a világ vezető szakmai testülete a földterületi, ingatlanügyi, infrastrukturális és építésügyi szabványok és minősítések területén.

Az ESTON vezérigazgatója, Adorján Salamon MRICS, az alábbiakat mondta a vállalat szabályozásáról: "Regulált vállalatként izgatottan várjuk, hogy bővítsük kereskedelmi és ipari értékesítési és bérbeadási ajánlatainkat, valamint értékelési részlegünket, és kihasználjuk az 'Regulated by RICS' státuszunkat annak érdekében, hogy mind új, mind meglévő ügyfeleink számára előnyöket biztosítsunk. Az RICS tagsága jelentős lépés előre a vállalat számára, és izgatottak vagyunk a lehetőségek miatt, amiket ez mind a vállalatnak, mind ügyfeleinknek kínál."

Az RICS szabályozza az ESTON International összes szolgáltatását. Ez azt jelenti, hogy vállaltuk az RICS vállalatokra vonatkozó etikai szabályainak és minden egyéb kötelező szakmai gyakorlati követelményének betartását, melyeket a www.rics.org weboldalon találhatók meg. Mint RICS szabályozott vállalat, elköteleztük magunkat az RICS-szel való együttműködés mellett annak érdekében, hogy biztosítsuk szabványaiknak való megfelelést. A vállalat RICS által kijelölt felelős vezetője Borbála Telekesi-Csuhay MRICS.

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.