Kizárólagos bérbeadási és ingatlankezelési megbízást nyert az ESTON az Arena Business Campus irodaházra

2024-09-10
4 perc olvasási idő

Az ESTON International büszkén jelenti be, hogy az Atenor Hungary megbízta kizárólagosbérbeadási, valamint ingatlankezelési ügynökségként az Aréna Business Campusra, ami a Hungária körút legújabb, A+ kategóriás, kiemelkedő irodakomplexuma.

Arena Business Campus – Innováció és fenntarthatóság Budapest szívében

Az Atenor által fejlesztett Arena Business Campus összesen 72 000 m² bérbeadható területetfog kínálni négy, a legmodernebb elvárásoknak megfelelően tervezett épületben. Az épületekmodern, rugalmasan alakítható irodaterületeket, , fenntartható építészeti megoldásokat : a koncepció alapján a négy épület között hatalmas belső kert és gyalogos passzázs teremt egyedi és megnyugtató környezetet, ideális megoldást nyújtva ezzel a könnyűmegközelíthetőséget, környezetbarát megoldásokat és presztízst kereső cégek számára. A már átadott A és B épület összesen 36 524 négyzetméteren várja az új bérlőket, melyek kényelméről az ESTON International, mint kizárólagos ügynökség ingatlanüzemeltetési és irodabérbeadási csapata gondoskodik.

Kiemelkedő fenntarthatósági teljesítményének köszönhetően, az ’ABC’ campus elnyerte a BREEAM Excellent minősítést, azaz olyan jellemzőkkel büszkélkedhet, mint a magas minőségű hőszigetelés, energiahatékony világítás és a természetes fény széleskörű használata.

Kiemelkedő munkahelyi környezet, páratlan megközelíthetőséggel

Stratégiai elhelyezkedése révén az Arena Business Campus páratlan megközelíthetőséget biztosít mind a városi, mind az ingázó, vagy akár nemzetközi munkaerő között. A környékentalálható széleskörű szolgáltatások, éttermek, szolgáltatók, vásárlási és szórakozási lehetőségek elsőrangú központtá teszik az épületet a munkavállalók számára.

Kizárólagos megbízás és szakértelem

Az ESTON International, mint exkluzív irodabérbeadó és ingatlankezelő ügynökség, több mint 30 éves tapasztalatával és professzionális csapatával garantálja a zökkenőmentes együttműködést. Célunk, hogy a bérlők számára modern, letisztult és fenntartható irodai környezetet teremtsünk Pest szívében.

„Az ESTON-nal való partnerségünk a bizalom és a sok éves sikeres együttműködés szilárd alapjaira épül” - hangsúlyozta Galambos Máté, az Atenor bérbeadási menedzsere. „Az ESTON professzionális csapatát bíztuk meg az Arena Business Campus kizárólagos kezelésével és bérbeadásával, mert újra és újra bizonyítják páratlan szakértelmüket és elkötelezettségüket az iparágban.”


Az ingatlan napi működtetése és karbantartása során az ESTON Ingatlankezelő csapata folyamatosan törekszik a bérlői igények és visszajelzések figyelembe vételére, ezzel maximális elégedettséget biztosítva részükre.

Együttműködési Siker és Jövőbeli Kilátások

Az ESTON és az Atenor együttműködése a kölcsönös tisztelet és a közös jövőkép alapjaira épül. Célunk, hogy olyan irodai megoldásokat hozzunk létre, amelyek elősegítik az üzleti növekedést és hozzájárulnak a város fejlődéséhez. Az ESTON széleskörű piaci tapasztalatával és szakértelmével segít maximalizálni a campusban rejlő lehetőségeket,biztosítva, hogy az Arena Business Campus Budapest ingatlanpiacának meghatározó szereplőjévé váljon.

Bérbeadással kapcsolatban vagy további információkért az Arena Business Campus egyedi kínálatáról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ESTON dedikált irodabérleti csapatával a office@eston.hu.címen.

No items found.

Simonyi Balázs
Head of Office Agency

+3620/929-1620balazs.simonyi@eston.hu

Nikolett Svéger
Senior Consultant

+3620/400-9061nikolett.sveger@eston.hu

Barbara Mórocz
Consultant

+3620/400-9062barbara.morocz@eston.hu

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.