Új tag az ESTON PM csapatában

2018-08-15
5 perc olvasási idő

A folyamatos fejlesztések és innovatív ötletek eredményeként az ESTON International továbbra is sikeres, amit nemcsak a számok tükröznek, hanem az is, hogy 2017-ben és az idei év első felében számos új projekttel bővült a portfóliónk, és egyre több elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mellett.

A cég dinamikus fejlődése szükségessé teszi csapatunk bővítését. Az ESTON szilárdan hisz abban, hogy az ügyfelek elégedettségének növelése és a cég ingatlanpiaci szerepének további erősítése csak elkötelezett és motivált kollégákkal érhető el, akik a kihívásokat az önfejlesztés lehetőségének tekintik. Ezért örömmel jelentjük be, hogy új taggal, Földi Istvánnal bővült a csapatunk.

István júliusban csatlakozott az ESTON csapatához, mint Senior FM Manager. A szakember mintegy tízéves munkatapasztalattal rendelkezik a létesítménygazdálkodás területén. Dolgozott többek között az értékesítés, a minőségellenőrzés és az FM átvilágítás területén, továbbá létesítménygazdaként irodaházak, ipari- és logisztikai létesítmények, valamint kereskedelmi létesítmények üzemeltetéséért felelt.

"Nagyon örülök, hogy Istvánt a csapatunkban üdvözölhetem ebben a nagyon aktív, kihívásokkal teli időszakban. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy Istvánnak köszönhetően Property Management csapatunk saját csapattaggal tudja irányítani az FM feladatokat, ami új lehetőségeket nyit meg az ügyfelek elégedettségét illetően." - mondta Salamon Adorján úr, az ESTON ügyvezető igazgatója.

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.