COVID-19-kompatibilis épületek

2021-06-29
3 perc olvasási idő

Ebben a hónapban mind a BudaSquare, mind a Margit Palace megkapta COVID-19 megfelelőségi tanúsítványát, amelyet a SAFE Asset Group bocsátott ki.

Pandémia idején a gyors változások az ingatlankezelésben nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy biztosítsák a felhasználók biztonságos környezetét. A BudaSquare és a Margit Palace az első épületek között voltak, amelyek szigorú egészségügyi biztonsági intézkedéseket vezettek be: kézfertőtlenítő állomások, plexiüveg pajzsok a recepción, és tájékoztató táblák minden emeleten, amelyek emlékeztetik a bérlőket a társadalmi távolságtartás fontosságára minden helyiségben és liftben.

A COVID-19 tanúsítványok értékelése célja, hogy megállapítsa az épületek felkészültségét és ellenálló képességét a jelenlegi COVID-19 pandémia idején. A SAFE Asset Group kínálja az egyetlen nemzetközileg elismert ellenállósági tanúsítási programot az Vendéglátás, Irodák, Kiskereskedelem és Környezetek (SHORE) területén.

A tanúsítási folyamat háromlépcsős volt: először online kérdőív kitöltése zajlott, majd webes találkozó és épületbejárás következett. Ennek eredményeként mindkét ingatlan kiváló eredménnyel teljesítette a tesztet.

Somogyi Zsuzsanna, az ESTON senior ingatlankezelője, fantasztikus élményként írta le a folyamatot: "Tavaly tudtuk, hogy gyorsan kell cselekednünk az új helyzetben való alkalmazkodáshoz. Így a tanúsítás folyamán, különösen az épületbejárás során, nagyszerű volt látni, hogy minden bevezetett intézkedés hatékony."

A Resolution Property képviselői megerősítették, hogy "a SAFE tanúsítás megerősítése annak, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük és erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk bérlőink elvárásainak a jelenlegi globális pandémiai helyzetben."

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.