ESTON Projektmenedzsment Divízió: A Munkaterek Jövőjének Formálása

2024-10-18
5 perc olvasási idő

ESTON Projektmenedzsment Divízió: A Munkaterek Jövőjének Formálása

Az átalakulás és növekedés jegyében telt évben az ESTON Project Management divíziója, Pinter Dániel vezetésével, jelentős mérföldköveket ért el számos különféle projektben. Dániel, aki immár 17 éve az ESTON csapat tagja, olyan divíziót épített, amely következetesen kimagasló eredményeket nyújt.

A 2012-ben alapított Project Management divízió hamar elérte kitűzött célját, hogy megoldást kínáljon az ESTON meglévő és potenciális ügyfeleinek változó igényeire. Több mint 300 befejezett projektjükkel, köztük négy "Év Irodája" díjnyertes munkával (2011, 2017, 2020 és 2023), a csapat elkötelezettsége minden munkában, a legapróbb részletekig megmutatkozik. A piac, a Bérlők és nem utolsó sorban a Munkavállalók elvárásai az elmúlt 12 évben, de különösen a Covid óta eltelt időszakban folyamatos változásban volt-van. Ehhez a környezethez alkalmazkodva végzi a divízió munkáját, éri el célját, vagyis, hogy olyan munkakörnyezeteket hozzon létre, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem inspirálóak és környezetbarátak is. A fenntarthatóságra, funkcionalitásra és innovatív tervezésre összpontosítva a csapat sikeresen teljesített jelentős irodai, ipari és kiskereskedelmi projekteket, amelyek összértéke meghaladja a 25 millió eurót, és több mint 250 000 négyzetmétert fed le országszerte.

2024 Eredményei: Egy Pillanatkép

Az idei év különösen sikeres volt az ESTON Project Management divíziója számára. A csapat 35 új projektmenedzsment megbízást nyert el, amelyek több mint 25 000 négyzetméterre terjednek ki, és számos ágazatot ölelnek fel, az iroda-fit-outoktól az ipari létesítményekig. A McKinsey & Company "Év Irodája" díja mellett további két ESTON projekt is bekerült a rangos elismerés jelöltjei közé, tovább erősítve a vállalat piaci pozícióját, elismertségét.

Ezen eredményeket nem lehetne elérni egy kiemelkedő szakmai tudással és emberi értékekkel rendelkező csapat nélkül, amit 2023 óta Németh Dávid vezet Operatív Igazgatóként.

Kiemelkedő Projektek: A Kiválóság Bizonyítéka

Az évek során az ESTON Projektmenedzsment divíziója folyamatosan bővítette szolgáltatásait, az innovatív és személyre szabott megoldások iránti elkötelezettség vezérelve. Az ESTON minden divíziójához hasonlóan a csapat büszke az ügyfélközpontú, megoldásorientált megközelítésére, kreatív stratégiák kidolgozásával a kihívások leküzdésére és az elvárások felülmúlására. Ez az elkötelezettség tükröződik az átfogó szolgáltatási palettán, amely magában foglalja a belsőépítészetet, az irodatér auditokat, a költöztetésmenedzsmentet, a költség-tanácsadást és a design & build megoldásokat. Az elmúlt 12 hónap következő, kiemelt projektjei bemutatják a divízió azon képességét, hogy kivételes eredményeket produkáljon az ügyfelek széleskörű igényének kielégítésének küldetésében.

  • McKinsey & Company – A MunkahelytervezésPlatina Szintje: Az ESTON vezető szerepet teljesítet a McKinsey & Company új, 4 200 négyzetméteres irodájának kialakításában, amely elnyerte a 2023-as "ÉvIrodája" díjat. Mint Magyarország első LEED v4 Platinum minősítést elért munkahelye, az iroda harmonikusan integrál természetes elemeket, példáulbeltéri kerteket és faburkolatokat, amelyek egyszerre szolgálják az esztétikátés a munkavállalók jólétét. Ez a díjnyertes projekt jól mutatja, hogy az ESTON miként képes olyan modern irodákat létrehozni, amelyek nemcsak funkcionálisak és környezettudatosak, hanem inspirálóak is, pozitívan hatva az ott dolgozókra.
  • Mathias Corvinus Collegium – Az Oktatás Fejlesztése: Az ESTON a Mathias Corvinus Collegium, Magyarország legnagyobb magánoktatási intézménye számára egy modern és inspiráló új központot hozott létre a Bartók Házban. Az ESTON Irodatanácsadói csapata segítette az új, 2000 négyzetméteres iroda bérbeadását, a Projektmenedzsment csapat pedig az új központ kialakítását vezette. Az eredmény egy modern és inspiráló tér, amely elősegíti az oktatási kiválóságot, és támogatja a diákok és oktatók közötti együttműködést.
  • Nufarm – A Fenntarthatóság és Funkcionalitás Találkozása: Cégünk fenntarthatóság iránti elkötelezettsége kiválóan megmutatkozik a Nufarm 650 négyzetméteres fit-out projektjében, amely kiérdemelte az "Év Irodája" rövidlistás helyet. Az újrahasznosított anyagok, az ergonómiai tervezés és a munkavállalói kényelem prioritásaival ez a projekt bemutatja, hogyan képes az ESTON egyensúlyt teremteni a fenntarthatóság és a magas funkcionalitás között.
  • Lightware – Átalakulás Folyamatban: A budapesti irodapiac meghatározó projektjei közé tartozik a Lightware új, 7000 négyzetméteres központjának nagyszabású átalakítása a HOP Technology Office Parkban. Az ESTON Irodaügynökség és Projektmenedzsment divíziójának szoros együttműködése révén valósul meg ez a három fázisban megvalósuló ambiciózus projekt, amely új mércét állít fel a budapesti irodapiacon. A projekt végső fázisa 2025 első negyedévére várható, és egy olyan ultramodern létesítményt eredményez, amely a Lightware gyártási, logisztikai és irodai funkcióit egy inspiráló és innovatív környezetben egyesíti.
  • Regus a KÖKI Terminálban – A Rugalmasság Jegyében: Az ESTON szakértelmével a KÖKI Terminálban megvalósult, több mint 1000 négyzetméteres Regus szolgáltatott iroda a egy új generációs, rugalmas munkakörnyezet, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a változó igényekhez. A tervezéstől a kivitelezésig teljeskörűen menedzselt projekt egy olyan modern és inspiráló teret hozott létre, amely maximálisan kihasználja a rugalmas munkavégzés lehetőségeit.

A Fenntarthatóság Előtérben

Az ESTON nem csupán az új projektek során kötelezi el magát a fenntarthatóság mellett, hanem aktívan keresi a lehetőségeket a meglévő épületek környezetvédelmi teljesítményének javítására is. A csapat az elmúlt év során több épület energiahatékony felújításán dolgozott, többek között egy OBI áruházban és két budai irodaházban.

ESG Kezdeményezések – Elköteleződés a Zöld Építési Gyakorlatok Mellett

A Buda-Portfólió részeként mind a Margit Palace, mind a Buda Square jelentős gépészeti felújításon esett át a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a bérlői elégedettség növelése érdekében. A program részeként a Margit Palaceban modernizálásra került a teljes hűtési rendszer, a Buda Squareben pedig a rendszer szabályozhatóságának fejlesztésével tervezünk jelentős, akár 20-30%-ot elérő fogyasztásmegtakarítást. Ezen túlmenően az ESTON napelemek telepítését is irányította mindkét épületben, ami évente több mint 86 tonna CO2-kibocsátás csökkenését eredményezte, és jelentős megtakarítást hozott a közüzemi költségekben.

Az OBI Fót kiskereskedelmi helyszínen az ESTON egy 1 millió eurós projektet valósított meg a környezeti hatás csökkentése érdekében. A felújítás magában foglalta napelemek telepítését, energiatakarékos LED világítás beépítését és a gépészeti rendszerek komplett cseréjét, mely összességében tervezetten 40% feletti gáz megtakarítást eredményez majd.

Folyamatban Lévő Projektek: Az Eredmények Erősítése

Az ESTON projektmenedzsment csapata jelenleg számos, Budapesten megvalósuló hatásos fit-out projektben vesz részt, amelyek mérete és költségvetése is változó:

  • Lightware 3. Fázis: Ez a végső fázis 2025 elejére fejezi be a 7 000 négyzetméteres Lightware központ átalakítását. Az új tér korszerű központ lesz, amely munkahelyi kávézót, jóga szobát és közösségi teraszt is tartalmaz, mindezt az innovatív és együttműködő munkakultúra előmozdítása érdekében.
  • Intrum: Egy 3 000 négyzetméteres iroda fit-out projekt, amely a munkavállalók jólétére összpontosít, miközben integrálja az ESG (Környezeti, Társadalmi és Irányítási) szempontokat.
  • ESAB: Az ESTON 1 300 négyzetméteres iroda kialakítását irányítja az ESAB számára, folytatva a sikeres, hosszú távú együttműködést az ügyféllel.

No items found.

Simonyi Balázs
Head of Office Agency

+3620/929-1620balazs.simonyi@eston.hu

Nikolett Svéger
Senior Consultant

+3620/400-9061nikolett.sveger@eston.hu

Barbara Mórocz
Consultant

+3620/400-9062barbara.morocz@eston.hu

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.