25 éves az ESTON International

2018-10-15
10 perc olvasási idő

Az ESTON International 25 évvel ezelőtt kezdte meg működését, és mára a magyar kereskedelmi ingatlanpiac egyik legjelentősebb szereplőjévé vált, és azóta is rendkívül sikeres. A kereskedelmi ingatlanpiacon teljes körű szolgáltatást nyújtó cég fő ügyfelei között szerepel a Sykes, az Epson, a MOL, az Erste Fund Management, a Concorde, a Fusion, az ACG és a Nokia Networks. Az ESTON több mint 300 ezer négyzetméternyi irodaterületet üzemeltet, projektmenedzserként több mint 40 ezer négyzetméternyi irodaterület építését felügyelte, továbbá az ESTON rendelkezik az egyik legnagyobb bérlőképviseleti tanácsadói csapattal. Az elmúlt két évben az ESTON több mint 200 ezer négyzetméter fejlesztési területet értékesített, az ingatlanok teljes fejlesztési potenciálja mintegy 700 ezer négyzetméter.

Az ESTON 1993-ban kezdte meg működését az ingatlanpiacon, és már nagyon korán megkezdte szolgáltatásainak bővítését. Szakmai hozzáállása mellett 2004 óta kizárólag kereskedelmi ingatlanokra koncentrál. Az ESTON csapata nagyon erős piaci pozíciót szerzett ebben a szektorban, ahol a versenytársak a legnagyobb globális ingatlanszolgáltatók helyi irodái. 2010 óta az ESTON az ingatlankezelési szektorban is kínál testre szabott megoldásokat, ez az ágazat a vállalat egyik legdinamikusabban növekvő részlegévé vált. 2017 szeptemberében az ESTON és a Savills partnerséget kötött azzal a céllal, hogy szolgáltatásaikat kiterjesszék a Magyarországon befektetni kívánó intézményekre és ingatlantársaságokra, emellett a magyar ügyfelek a Savills kibővített irodahálózatán keresztül az európai piacra is szélesebb körű hozzáférést kapnak.

Salamon Adorján, az ESTON ügyvezető igazgatója elmondta: "Nagyon büszke vagyok arra, hogy a vállalat történetében a legmagasabb létszámot, a legnagyobb piaci részesedést és éves bevételt értük el. Biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi piaci körülmények között is képesek vagyunk folytatni a növekedést. Szeretnék köszönetet mondani partnereinknek és kollégáinknak, mert nélkülük nem tudtuk volna megvalósítani ezt a sikertörténetet"."

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.