A BudaPart CITY jó úton halad.

2020-07-23
4 perc olvasási idő

Az első bérleti szerződést egy teljes emeletre írták alá.

Budapest, 2020.07.22. Budapest legújabb negyedének formája napról napra egyre inkább láthatóvá válik: folyamatban van a következő két lakóépület átadási folyamata, és a BudaPart CITY kivitelezése lenyűgöző fázisba lépett.

A Property Market által folytatott fejlesztés keretében a BudaPart CITY, amelyet a Market Építő Zrt. épít, hat emeleten és majdnem húszezer négyzetméteren kínál irodai teret és egyéb szolgáltatásokat. A BudaPart gyakran említett, hogy állapotában a legkorszerűbb megjelenéssel rendelkezik; az irodaház a Fazakas Építész Stúdió irányítása alatt áll, amelyet idén Ybl-díjjal kitüntetett Fazakas György vezet.

Az építkezés jelenleg előre halad: a háromszintes föld alatti garázs szerkezete, a földszint, az emeleti galéria és az első két emelet már elkészült, míg a harmadik irodaszint oszlopairól szóló keretmunkák jelenleg is zajlanak, miközben a pincében és a földszinten a kőmunka, valamint a mechanikai és elektromos munkák már teljes gőzzel folynak. Az épület legmagasabb pontjának elérését várhatóan ősz közepére tervezik, az üzembe helyezési engedéllyel pedig 2021 júniusára számítanak.

Bayer Hungária Kft., egy multinacionális gyógyszeripari vállalat volt az egyik első, akik aláírták a bérleti szerződést egy teljes emeletre az irodaházban, közel 3200 négyzetméteren, és költözni fognak az új generációs üzleti központba, amint az átadás közép 2021-ben megtörténik. A fejlesztőt az együttműködő ügynök, az Eston képviselte.

„A BudaPart CITY metropoliszi hangulatot visz a munkahelyekre: a környék egy komplex infrastruktúrával és egyedi zöld környezettel vár mindenkit. Az irodaház egy nagyméretű éttermet és további 700 négyzetméteres kiskereskedelmi területet fogad, így a BudaPart szolgáltatásai közé tervek szerint tartozik majd egy papírbolt, egy gyógyszertár, egy könyvesbolt, egy kávézó, egy posta és egy bemutatóterem is. A dolgozók így könnyebben és gyorsabban elvégezhetik mindennapi feladataikat, miközben akár pihenési lehetőségek is rendelkezésre állnak közvetlenül a munkahelyük mellett: megbeszéléseket szervezhetnek, baráti vacsorákat tarthatnak vagy akár egy frissítő futást tehetnek a Duna melletti Kopaszi gáton” – mondta Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

A BudaPart fejlesztése összességében a tervek szerint halad: három épületet már átadtak, és e hónapban elkezdődött két új lakóépület átadási folyamata. 2021-ben a BudaPart CITY mellett befejeződik a BudaPart Homes 'E' is, követve a negyed központi parkját. Idén további iroda- és lakóépületek, valamint egy szálloda építése is várható. Összesen 15 lakó-, 13 irodaépület és egy szálloda épül majd meg ennek a beruházásnak a keretében."

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.