Harmadik ingatlankezelési megbízásunk a BudaParton

2023-10-09
5 perc olvasás idő

Az ESTON International örömmel jelenti be, hogy Ingatlankezelési részlege megszerezte a BudaPart harmadik épületének ingatlankezelési szerződését. Az eddigi sikeres BudaPart GATE és CITY projektek után az ESTON International mostantól felelős a projekt közel 46.000 négyzetméteres területének kezeléséért, ideértve a legújabb portfóliótagot, a BudaPart DOWNTOWN-t is.

BudaPart DOWNTOWN - Irodaterületek és szállodaA BudaPart DOWNTOWN összesen 7.594 négyzetméteres bruttó bérbeadható A+ kategóriás irodaterületet foglal magában, valamint a Radisson legújabb, 198 szobás, négycsillagos üzleti szállodáját, melyet várhatóan az idén később nyitnak meg. Az épületet innovatív és környezetbarát módon építették, megfelelve a legmagasabb fenntarthatósági és tanúsítási szabványoknak. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak az energia- és vízfogyasztás minimalizálására, valamint különböző intelligens épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak. Emellett ez az épület lesz a BudaPart első kutyabarát irodaháza is.

Ingatlankezelési csapatunk különös figyelmet fordít ügyfeleink igényeinek és elvárásainak alkalmazkodására. Célunk, hogy minden tekintetben kielégítsük mind az ügyfelek, mind a bérlők elvárásait, miközben összehangoljuk erőfeszítéseinket a városkép megőrzése érdekében. Fontos számunkra, hogy az általunk kezelt épületek harmonikusan illeszkedjenek környezetükbe, és hozzájáruljanak BudaPart egységes megjelenésének megőrzéséhez. Az irányítási folyamat során folyamatosan figyelemmel kísérjük az épületek működését, hogy azokat a legmagasabb szinten tartsuk, és megfeleljünk a bérlők elvárásainak, miközben maximális kényelmet biztosítunk számukra.

Örömmel vállaljuk szerepünket a BudaPart fejlesztésében és Budapest városképének gazdagításában, és hálásak vagyunk, hogy harmadik alkalommal is elnyertük az ingatlan tulajdonosainak bizalmát.

No items found.

Kapcsolódó bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön piaci hírekről és elemzésekről

Így megkapja legfrissebb híreinket és elemzéseinket közvetlenül a postaládájába.

Feliratkozással Ön elfogadja a Adatvédelmi szabályzatot.
Thank you! You have successfully subscribed to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
__wf_fenntartott_öröklés
Fedezze Fel Híreinket És Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.